Αγαπημένοι μου!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι ένα μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Το eshop μου, το μαγαζάκι μου που το ετοίμασα με τόση αγάπη και ενθουσιασμό και το γέμισα με όλα τα όμορφα πραγματάκια που αγαπώ και που θέλω να μοιράζομαι πλέον μαζί σας!

Η συλλογή όμορφων αντικειμένων, ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια.

Θυμάμαι στα μαθητικά μου άρχισα να συλλέγω γραμματόσημα και καρτ ποστάλ απ όλο τον κόσμο.

Παράλληλα πήγαινα με τη μαμά μου στα μαγαζιά που πούλαγαν είδη σπιτιού και αγοράζαμε συλλογές από πορσελάνινα μπιμπελό. Ανθρώπινες φιγούρες, ζωα και πουλιά, που κάποια τα έχω μέχρι και σήμερα! Μετά μπήκαμε στις συλλογές πιάτων από το μουσείο φυσικής ιστορίας (1 πιάτο το μήνα) με λουλούδια και πουλιά και μεγαλώνοντας η κάθε μια πλέον πήρε το δρόμο της. Η μαμά άρχισε να γεμίζει το σπίτι με αντίκες, μικροέπιπλα, μπιμπελό και σερβίτσια για την προίκα των κοριτσιών της κι εγώ άρχισα να συλλέγω βιβλία παλιά, μαξιλάρια με παραστάσεις ζώων, αντικείμενα από ήρωες αγαπημένων ταινιών, πορσελάνινες φιγούρες κι άλλα πολλά πραγματάκια, όλα σε μορφή συλλογών! Το πάθος μου αυτό το συμμερίστηκε κατά ένα μέρος ο Διονύσης οπότε απ όλα τα ταξίδια μας κουβαλούσαμε διακοσμητικές φιγούρες, με τις βαλίτσες μας να έχουν επάνω μόνιμα κολλημένη την ετικέτα “fragile”.

Το γλέντι το μεγάλο δε, γινόταν στη Disneyland όπου είμαστε λάτρεις και οι δυο και της Disneyland και των Disney αντικειμένων!

Παράλληλα μάζευα και χριστουγεννιάτικα στολίδια, -άλλη τρέλα κι αυτή- έχοντας παιδικό ενθουσιασμό με τα Χριστούγεννα, όπως οι περισσότεροι από σας φαντάζομαι.

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου η ενασχόληση μου αυτή με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία γιατί ακόμα μπορώ να φτιάχνω όνειρα!

Το ηλεκτρονικό μαγαζάκι μας είναι σε λειτουργία!

Το έχω φορτώσει με ο,τι αγαπώ, με όσα με κάνουν να κρατάω την παιδικότητα μου και τον ενθουσιασμό μου!
Με μικρά κομψά πραγματάκια που έχουν σημείο αναφοράς «το kati» από την Καίτη που αγαπάτε! Και αφού ανοίγουμε Χριστούγεννα, έχω ετοιμη και τη χριστουγεννιάτικη συλλογή μας με διακοσμητικά, στολίδια και αντικείμενα από τη Goodwill, ένα brand που το λατρεύω και όσα έχω διαλέξει για το δικό μου σπίτι τα ίδια διάλεξα και για σας!

Πολυαγαπημένοι μου.

Σαφώς άμεση προτεραιότητα στη ζωή είναι η ειρήνη σ’ όλο τον πλανήτη.

Η υγεία μας. Η δική μας, της οικογένειας μας, των φίλων μας και των συνανθρώπων μας.

Η ευλογία του Θεού σε κάθε σπίτι.

Η ομορφιά γύρω μας, μια ζωντανή φύση κι ένας καθαρός ουρανός έξω από το παράθυρο μας.

Και θα συμπληρώσω τα όμορφα πράγματα μέσα στο χώρο που ζούμε, μέσα στο βασίλειο του ο καθένας μας: Το σπίτι μας!